Monday, October 22, 2012

Simpulan Kasih


Pada Hari ahad yang lalu , cehh . macam laporan kan .
keh laa . Hari Ahad hari tuh kan . (21 oktober) . Nisa' Sandakan anjurkan Program Simpulan Kasih . Bertempat di Memorial Park / Taman Peringatan Sandakan . Sabah . Tujuannya untuk solat hajat untuk kakak'2 Form five dan upper six yang akan ambik SPM dan  STPM tahun ni . Tapi , kami tak tahu pulak yang AJK sebenarnya nak jugak anjurkan explorace . Akhirnya , dengan baju kurung lah kitorang buat explorace tuh . nasib baik zeyra pakai treksuit . senang sikit gerak .

Family Nisa'

checkpoint ukhuwah . kena sambung'2 tangan untuk ambik kertas yang ada dekat hujung . bukannya dekat . Tapi , dengan kerjasama , semua boleh buat . alhamdulillah


Checkpoint 4 . kena cari bahan masakan dekat dalam semak tu . Disebabkan zeyra sorang je pakai treksuit , so , boleh la main panjat'2 sikit . :)

Lepas dah jumpa bahan masakan . kena makan . Tapi , bahannya , ya Allah , Halia + Bawang putih + Bawang Merah + Lada + Limau . Then kami pun bersetuju untuk buat kerabu . Sedapp jugak rasanye .

Checkpoint terakhir . ! orang kena jadi model , 1 orang lagi buta , 1 orang lumpuh , takleh jalan , yang lain kena jadi bisu . Resolusinya adalah , semua pun saling memerlukan . 

Kemudian , zeyra yang menjadi orang buta . Pandai kan zeyra makeup . *winkwink






Nisa' Terbaik

4 123 people pray for me:

ANNA MARIANA [Answer Me !] said...

hehehheh, pakai bju kurung lagi mcabar...

나의 이야기 [Answer Me !] said...

camne zeyra masuk kalau zeyra PMR??

cherryzeyra [Answer Me !] said...

@나의 이야기 erm . terbuka dari umr 15-40 tahun sebenarnya .

나의 이야기 [Answer Me !] said...

oooooo hehehehe :)