Sunday, April 8, 2012

14 April 2012

gambar yang tiada kena mengena ..


oh tidak .. ianya semakin hampir ! jantung , limpa , serta ventrikel-ventrikel ku sedang menari-nari .
Gempa bumi sekuat 3.5 pada skala richter telah berlaku di kawasan atrium kanan dan kiri . Pengaliran darah ibarat terhenti kala menyebut perkataan itu .
PERTANDINGAN DRAMA BAHASA INGGERIS PERINGKAT SEKOLAH 2012.
ahh .. neves ! neves ! sememangnya ia hanyalah pertandingan peringkat sekolah . Tetapi , jika 'tuan rumah' tewas , sungguh memalukan . Khabarnya , sekolah lain yang mengikuti pertandingan ini  hebat-hebat belaka . Salah satunya adalah SMK Batu Sapi . Dorang buat drama ala-ala Prince of Persia gitu . Siap ada lightning and smoke effect lagi . A W E S O M E ! oh .. jantung kembali berdegup kencang memikirkan siapa yang bakal menjuarai pertandingan ini .. sekolah kami ?
arghhh ! awal-2 lagi orang dah kasi down kitorang .. Low expectation la , blablabla .. tapi tak pa the ROAD OF SUCCESS IS ALWAYS UNDER CONSTRUCTION . so , kitorang akan buat the Best la .. Even tak menang , kalah bermaruah pun ok lahh . hehe .. 

p/s : harap dapat jadi best actress lah .hehe

6 123 people pray for me: