Saturday, January 7, 2012

1st day



Lama zeyra nda update kan . maklumlah , budak sekolah . lebih-2 lagi . taun ne zeyra
PMR . so , zeyra dibenarkan online hanya pada hari sabtu , itu pun hanya 2 jam sehari .
yes , i know , untuk kebaikan diri sendiri juga . 

okayy . today , zeyra akan storykan tentang 1st day zeyra sebagai 
student fom 3 . 4 Januari 2012 . Tarikh di mana sekolah bermula .
so , awal-2 pagi lagi , zeyra semangat ne . Bangun jam 5.30 . Mandi ,  Solat , sarapan 
then jalan .  Sampai sekola , terus jumpa kawan , biasa laa . Rindu setengah mati kan .
Lepas tu , mula assembly , datang sorang pengawas ne , dea suruh zeyra jadi MC . then zeyra jadi MC
la .  hehhe , Lepas tu , nothing special , juz macam biasa jer . belajar , study , belajar , study .
tapi , cikgu zeyra cakap , zeyra laen ckit , macam low profile ckit tahun ne . ahaha .
biasa laa . azam baru .

so , kehh . untuk blogger-2 yang still study , Kasi More books than blogs okey ??

p/s : Problem datang hari pertama sekolah . harap taun ne , nda banyak sgt probs

0 123 people pray for me: