Monday, October 1, 2012

Around the Corner !

Assalamualaikum and good evening semu . 
okeh . da lama zeyra tak membebel dekat blog ni . sawang pun dah penuh . so , hari ne zeyra nak cakap sikit la . As you know . next week , semua pelajar tingkatan 3 seluruh negara akan menghidap serangan jantung dan pankreas bergetar . Penyebabnya adalah PMR . nak taknak , semua akan ambil juga . oke ,. sebenarnya gempa bumi telah berlaku di sekitar jantung zeyra ne . tapi . zeyra watdekk je . so , kalau nak study berabis sekarang ne , memang tak sempat la , Nick of time sudah , so , kita kena recall , revise and recite seja la . 
Ini entry pendek jer . nak cakap . 
DOAKAN KEJAYAAN KAMI SEMUA .
and gudluck kepada Pmr candidate yang lain . Chaiyo'2 . 

p/s : blog ini akn d update lagi slps PMR

1 123 people pray for me:

Detective Fiqa [Answer Me !] said...

semoga berjaye ;D bolehh jee tuu. hehehe yakin pd diri k?