Friday, July 6, 2012

Our 1st Anniversary


Tak sangka kan . Rupanya dah setahun kita bersama . You and I like shoes and socks la . Saling melengkapi . Bila saya ada masalah , saya akan luahkan pada awak . Bila saya gembira , saya luahkan pada awak . Bila saya nervous , pun saya bagitahu awak . wah ! awak  sangat setia . Tak pernah pun awak melenting bila saya luahkan perasaan dan marah'2 dekat awak . Meskipun awak bukan yang pertama . Namun , Awak mungkin akan menjadi yang terakhir buat saya . Awak pendengar yang setia . Semua awak 'iyakan' saja . Tapi , kadang'2 , saya busy . saya tak terlayan awak . Tapi , awak buat 'slumber' je . Saya bukan apa , maklumlah , tahun ni PMR . so , saya tak boleh asyik busy dengan awak . Tapi , awak kena tahu 1 perkara je . Saya sayang awak ketat'2 . :) 

oke . statement tersebut ditujukan khas buat my Beloved blog ne .dah setahun rupanya . Tak sangka sangat .
Jangan Pikir yang bukan'2 . Saya tak de kapel pun . chill :) 

Oke , Sempena Anniversary zeyra ngan si Mr Blog ni . Zeyra nak korang komen blog zeyra . Kritik la . cadangan ke , penambahbaikan ke , apa'2 je la . k . sayang korang . :)

p/s - ILOVEYOU MR BLOG

7 123 people pray for me:

Aida Omar [Answer Me !] said...

dah ok sangat dah blog zeyra nie.. simple, tak lambat loading, tak serabut.. bagi aida kalau zeyra besarkan sikit saiz body content nie pun ok jugak.. tapi kalau x pun xpe.. coz dah ok blog zeyra nie :)

sHiMi sHinHae~ [Answer Me !] said...

wah ..dah lama ye blogging ..blog kamu da lawa ..xda kritikan ..perfect dear :)

Nurul Iman [Answer Me !] said...

blog zeyra da lawa...dah comel pn...=]

Azielah Rahim [Answer Me !] said...

tahniah2X

Cik Eeraa [Answer Me !] said...

blog ni comel :) simple dan tak crowded .. Saya suka blog ni <3

Outbound di malang [Answer Me !] said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya!terimakasih ...

Outbound di malang [Answer Me !] said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya!terimakasih ...