Saturday, December 24, 2011

Wonderful 2011


Hello fellas ,  we have just less than 10 day until NEWYEAR !

im getting nervous over here ~! pejam celik , pejam celik , tak sangka betul . 
macam baru semalam kita melangkah ke tahun 2011 . perasaan zeyra sekarang nih 
bercampur baur . Ada excited , nervous , happy . sampai teda feeling pun ada . 
1stly , excited sebab befday zeyra tak lama lagi . hooreyyy ! haha , nervous sebab
PMR will attack me ! oyeahh ! setiap kali tahun baru , mesti semua dah pasang azam , 
korang dah pasang ke belum ni ? okeyh ! azam zeyra tuk nxt year mestilah 8A PMR and struggle 
habis habisan . so korang doakan kejayaan zeyra tau . hehe . 
hari tuh zeyra ada cek SAPS , tengok zeyra punya result final exam
then , zeyra dapat no 9 dalam kelas , dalam tingkatan no 10 . lil bit frust .
but , i will try hard after this . :) alhamdulillah , zeyra tak turun kelas .
ok now , sepanjang 2011 ni , zeyra memang habiskan masa blogging la .
Dalam masa zeyra blogging ni , memang banyak pengalaman zeyra dapat ,
1st time buat blog ni , dah kena 'sound' dengan  cikgu wan . perghh ! 
sangat berbisa teguran beliau . tapi takpe , untuk kebaikan zeyra sendiri gak kan .
last but not least semua la follower zeyra . memang banyak yang bagi tunjuk ajar ,
teguran n macam2 lagi la . zeyra suka kalau ada org tegur zeyra , sebab zeyra bukannya tahu 
sangat pun pasal blog n blogging ni .
dah2 . taknak touching2 . hehe .
okay . macam yang zeyra cakap , sepanjang 2012 , zeyra takkan blogging , facebooking n twittering lagi .
dan ini mungkin ENTRY TERAKHIR untuk 2011

keyh . daaa . Assalamualaikum

p/s : tnx to kak Liana for that cute header

4 123 people pray for me:

siti suraya [Answer Me !] said...

lah kenapa pulak ? takpelah . semoga sukses selalu yau :)

wan_cikgumuzik [Answer Me !] said...

alaahhh... nk stop blogging plak.. ngee.. gut luck tau.. jawab pekse betul2.. cewah2... mcm laa pmr tuu esok kan.. huhuhuh..

thanks mantion nama cikgu kat entri nihh.. hehehhe..

Anonymous [Answer Me !] said...

wassup cherry-zeyra.blogspot.com admin found your site via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found site which offer to dramatically increase traffic to your blog http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer google backlink google seo backlinks need backlinks Take care. Jay

SyaF FiqAH hAnAdA [Answer Me !] said...

tk de shoutbox la,,so , shout disini lah .. bt , bw here . ade novel ke disini ?