Friday, November 25, 2011

who is greyson ??


siapa greyson chance tu ? sape makbapak die ? bagus sgt ker budak tuh ?? 

ramai sgt bwt entri sal budak nhe . jd aku  pun terasa nk  join gak la. 
dia sebaya aku okeyy ! hahah . ramai jgk peminat dia rupanya ..
aku ngn dia nhe mank rapat sejak kecil . aku  pggl dea son jer . kekadang , boboi #cehh . perasan
cute gak la dia nhe . tp aku x minat sgtla . sbb aku memang x minat org yg ramai peminat . haha
yepp . thats me . kawan2 dekat skola pun ramai mnat dea nhe , kt fb ?
xyah ckp la .. profile pic semua muka dia nhe . siap edit lagi .
cuba renung muka dia skali lagi ... cute x ? bolehlaa . antara dia ngn bieber mna lagi cute ?
dia kan . urmm . sbb dia msi budak lagi .. tp , aku lebih suka dgr lagu bieber .
lagu jer .. org x .. okeh2x .. aku taknak membebel lebih sbb idea pun da hanyut .





p/s - yeahh . duit Kerajaan Najib bagi untuk KPM di bagi sama Muhyiddin Yassin untuk PPD Sharif Mahada untuk pengetua SMK Merpati untuk diberikan kepada kami telah kami dapat TADI !! - copy ayat zarif 

5 123 people pray for me:

NEPH [Answer Me !] said...

aduyaiiasal xletk muka syer je...ngehx

cherryzeyra [Answer Me !] said...

@NEPH laen kali la yer . hahha

y o o n a [Answer Me !] said...

eh..pic kat atas tu jiran hambo ni...

cherryzeyra [Answer Me !] said...

@y o o n a yeker ?? apa kaba dia skank ?

Ayien Ocaca [Answer Me !] said...

admiring him damn much :)