Friday, November 18, 2011

CONTEST CANDID TIME by Muna

yeeeeeeeehaaaaaaaa !!!!!! lama x hupdate tiz blog kn .
maklumlaa , kehabisan idea suda .
jadi , disebabkan keboringan , zeyra pun join kontes .
zeyra tau nhe dari kak nadiah . so terasa mau join la plak kn



juz klik picture tersebut klw mw join jugaa .

syarat2x penyertaan adalah seperti berikut :-


Wajib follow blog muna supaya senang untuk mengetahui perkembangan contest ini .#done
#Buat satu entri tentang contest ini bertajuk 'CANDID TIME CONTEST'#done
#Letak banner dekat atas tu dalam entri yang korang buat .#done
#sertakan satu gambar 'CANDID' korang . tak kisah beramai ramai atau individu .#done
#Tag 2 orang dan wajib inform dekat diorang tentang contest ini#done






so , gambar yg saya pertaruhkan adalah :-



saya letak 2 gamba !! ahahahah

 nhe la yg d pggil 3 suara ! whahahahah

 tag :-
ieyla
mimi

2 123 people pray for me:

Pisyek [Answer Me !] said...

oh, ni boleh menang sangat nih. xD

Contest Candid Time Muna

Yayatul Husna [Answer Me !] said...

awk ajak saya join.Thx ye.Saya da msok,sblom awk ajak.anyway thx