Tuesday, October 25, 2011

Contest :: Blogku menawan kalbu by Amalina n Askar Pink

ari nhe zeyra ikt kontes lagi .. 
kontest menawan kalbu name dierr . ahah 


juz klik pic tuh kalau nk join 


ada kontes , ada la rules 

nhe rules dea , bukan zeyra yg bwt ok ??

  • LIKE
  •  PAGE ASKAR PINK dan BLOG AMALINA LAND. 
      
  • Warganegara Malaysia.
  • Tidak kira jantina, tapi hanya LELAKI dan PEREMPUAN.
  • Letak tajuk contest : CONTEST BLOGKU MENAWAN KALBU BY ASKAR PINK & AMALINA.
  • Tag sekurang-kurang 2 orang, tapi lagi ramai lagi bagus. Pastikan mereka tahu mereka di-tag :)
  • Lepas dah buat semua tu, publish entry berkenaan dan letakkan link contest tu di ruangan komen. Kalau dari blog AMALINA LAND, letak link contest di blog AMALINA LAND. Kalau dari ASKAR PINK, letak link contest di ASKAR PINK.
  • Contest akan terbatal sekiranya kurang 20 penyertaan.

amalina yg ckp nhe , bukan zeyra


hadiah dea

  • FIRST PRIZE
  •  : RM30 TOPUP (Maxis, Digi, Celcom)
  • SECOND PRIZE
  •  : RM10 TOPUP (Maxis, Digi, Celcom)
  • SAGU HATI (2 PEMENANG)
  •  : Header, post footer, doodle or tab menu. (Based on your request). 


cara pemilihan pemenang


  • Blog yang simple dan tidak lambat loading.
  • Blog yang tidak mempunyai banyak widget-widget yang mengarut dan susunan widget yang kemas.
  • Owner blog yang mesra dan ceria like we all, haha.
  • Header yang membuatkan kami boleh tertawan.
  • Blog yang kreatf design.



review - blog zeyra memang simple da , widget ?? x bnyk sgt dn susunan'y ?? x teratur sgt.owner blog nih ceria kerr ?? x tw laa . iye kot . header ?? so Simple n not interesting at alldesign , mmg tdak kreatif 
tag

p/s : zeyra ikut nhe juz fo fun jak sekiranya tidak menang , zeyra bunuh diri ! haha . xdela . juz kerat2x tangan jerr la . ☺

4 123 people pray for me:

SpidermanHere [Answer Me !] said...

Hye tuan blog yang comey lote. Thanks for join this contest ye. Lina dah check penyertaan anda. Good luck! Hug from me, hihi :)

cherryzeyra [Answer Me !] said...

@SpidermanHere okehh ... :)

SpidermanHere [Answer Me !] said...

Assalamualaikum w.b.t :) Sila check penyertaan anda di sini : http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/senarai-contestant-blogku-menawan-kalbu.html. #Kalau takda dalam list, please inform.


Hadiah juga telah di-updated. Ada tempat ketiga. Boleh tengok kat sini untuk melihat perubahan :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/contest-blogku-menawan-kalbu-by-askar.html

SpidermanHere [Answer Me !] said...

Hyehye! Sorry kacau lagi, haha. RULES telah ditambah kerana ada sponsor. Pemenang juga dinaikkan kepada 7 org. Haaa, sila usha entry ni : koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/announcement-gembira-kepada-peserta_29.html :) Harap anda responds, thanks for your cooperation. Nak kacau lagi nanti, haha :D