Friday, July 15, 2011

GA LIKE THIS PICCA

Join la GA Deqlis







GA LIKE PICCA


Salam uools, kali nie deqlis nak buat GA pulak...kalau ikutkan deqlis nak buat 1 Ogos nanti sempena nak masuk Ramadhan...tetapi tetiba deqlis terjebak dengan contest FB yang perlukan undian atau VOTE uools. jadik deqlis buat terus GA yg memerlukan vote uools....


Contest yg deqlis join ni by MyWrangler..Cara2 die mudah aje..

1. Klik LIKE this page..


2. Then gi

kat search photo type "Ellismelia Mohamad"

Then kuar Gambar macam kat banner di atas tu  la... then "LIKE" erkk!!!..
Gambar deqlis dekat Genting di area Dinasour heheh!!!
Vote ni sampai 31st July tau










GA LIKE THIS PICCA

CARA JOIN GA:
1. Buat satu entri. (copy je isi kandungan entri nie pun boleh..sonang kan??). 
2.Meh ramai2x vote! Leh guna Id FB uools, mak, ayah, anak, sedare-mare,kawan2x opis ...dll... 
3. Tinggalkan url entry uools..dan  ID FB  (satu penyertaan boleh vote lebih guna id FB adik abang kakak, makcik dll tau..n inform jer deqlis..)
4. Masukkan banner di atas dalam sidebar uools. (copy je html dah kasik) - tak wajib letak banner kat sidebar  TAPI klu buat lagi bagus:-)
5. Siap. Opps..klu nak add frenz ngan deqlis kat FB pun leh...:-) tq..!
6. Buat yang takde blog tapi ada FB pun leh join.. tinggalkan ID facebook yg dah LIKE my picca di ruangan komen beserta alamat email uools utk mudah deqlis jejak if uools menang nanti. TQ

HADIAHNYA?:

hadiahnya ikut keputusan contest MyWrangler. 
JIKA me menang 1st Prize:
RM100.00
untuk seorang pemenag di pilih secara random.org

JIKA me menang 2nd Prize:
RM30.00 
untuk 2 orang pemenang di pilih secara random.org

JIKA me menang 3rd Prize:
RM10.00
untuk 4 orang pemennag di pilih secara random.org

JIKA saguhati (if undi ciput) haha...atau tak menang :
Hadiah saguhati akan diberikan buat 2 orang dipilih secara random.org.
(hadiah mungkin berupa hadiah barangan/wang tunai juga..akan di beritahu kemudian)


Deqlis say - 'Buat Uools yg dah vote terima kasih banyak2x...moga "Dia" yang mampu membalas...ucapan deqlis..terima kasih byk2x..nie 1st time join contest yg perlukan vote dari kawan2x... walau sukar, namun deqlis ingin mencuba...mmg tak reti nk meraih undi...segan pun ada..tp me try jer nasib..harap pd yg ikhlas berkawan sudi membantu vote nie.....  klu ada rezeki me, ada laa rezeki uools... share serba sedikit rejeki yg kita dpt kan? doakan me berjaya..Amin.'




p/s - sokonglaa kwn kita keyhh !!

2 123 people pray for me: